Nieuwsflits

 

Kort nieuws - boletim de notícias - abril de 2018

 

U kunt zich nu inschrijven voor maart of april 2018. Cursussen op verschillende niveaus.

Zie het uitklapbare menu onder rooster of kijk snel op ons ROOSTER

 

AVENIDA EXPRESS  U leert de basis in 4 weken - zeer intensief - nu met gratis cursusboek

 

PRIVATE TRAINING - Voor privé-lessen heeft Avenida Brasil hoge kwaliteit / prijs.

 

MASTERCLASS  - De meest succesvolle zakelijke training, leer Portugees in één week. Absoluut onze

'Rolls Royce' onder de trainingen qua kwaliteit en effectiviteit. Leer in één week de basis !

 

NEWSLETTER Onze volgende nieuwsbrief verschijnt rond 30.03.2018.

 

www.mindsnacks.com  Nr 03 op onze geadviseerde APP Lijst. Zeer speelse gratis APP voor beginners

 

Wilt u onze advies APP lijst gratis ontvangen ? Laat het ons weten (u hoeft hiervoor geen cursist te zijn)

 


 

Bij niveau 2 nu gratis braziliaanse film voor extra training en een eindtoets, volgens referentiekader europese richtlijnen    PDF Afdrukken E-mail

:::INSTITUTO AVENIDA BRASIL:::BEM VINDO:::

Hartelijk welkom op de website van Avenida Brasil - Seja bem vindo ao nosso website

 

Instituto Avenida Brasil is een dynamisch nieuw en jong taleninstituut dat gespecialiseerd is in het doceren van Braziliaans-Portugees en Nederlands aan portugees-taligen en is opgericht door twee gepassioneerde taaldocenten die als native speaking Brazilianen met hun ouders naar Nederland kwamen om te studeren en na hun studie erachter kwamen dat ze talent en passie voor lesgeven hadden.

 


 

Onze drijvende kracht is Ricardo de Azevedo, afgestudeerd in de Portugese Letteren op de Universiteit van Campinas-SP en verantwoordelijk voor de studenten administratie, groepen formeren en onderhouden van kontakten met cursisten, coachen van het steeds professioneler wordende team én het samenstellen van nieuwe en steeds audiovisueler en daardoor toegangelijker cursusmateriaal zoals onze apps en nu al bekende cd-roms.

Hij werkt op dit moment hard ook aan onze website die in de zomer van 2018 definitief gelanceerd wordt. We gaan dan uitbreiden als onderdeel van een groter instituut, want het is tijd om meerdere Romaanse talen aan te bieden, maar wij kunnen dit niet alleen.

 


 

Een saaie of droge cursus past nu eenmaal niet bij Brazilie en wij bewijzen dat een cursus wel degelijk vlot kan zijn en tegelijkertijd academisch goed onderbouwd. 

Het oprichten van Avenida Brasil bleek een verstandige zet, want Brazilie is de laatste jaren een belangrijk land geworden op het wereldtoneel, zowel op zakelijk gebied een groeiende reus die de crisis glansrijk doorstond, maar ook als vakantieland werd het enorm populair en is het de laatste jaren 'trendy' om Braziliaans-Portugees te leren en te spreken, mede door de toenemende populariteit van braziliaanse muziek, braziliaanse dansen als Axé en Forró en van de dans-vechtsport 'capoeira' alsmede de enorme aanloop naar de Olimpische Spelen van 2016.

Zoals 'The Economist' dit jaar al schreef : Brazilian-Portuguese is becoming a more and more important language !

    avenida_brasil_-_time_de_professoras_2.jpg

  een deel van het team docenten van Avenida Brasil tijdens een bijeenkomst in Scheveningen

 

Het bouwen van een goed fundament en vervolgens het zo snel mogelijk in praktijk brengen van de vergaarde kennis, staat bij Avenida Brasil hoog in het vaandel. De cursist voelt zich al gauw zeker in het Braziliaans-Portugees en dat is belangrijk. U weet wat u zegt en verstaat en nooit zullen we u het gevoel van 'um papagaio' geven, die alleen maar dingen nazegt...


romarioWij zijn sterk gericht op het behalen van resultaat in de praktijk en onze aanpak is daardoor redelijk streng. De lessen worden gegeven aan kleine groepen van 6 tot 9 personen, hierdoor krijgen de cursisten meer aandacht en zijn ze actiever bij de les betrokken. Met de nieuwste Avenida Express werken we zelfs met groepen van 3 cursisten, voor nog sneller resultaat.

Door de bewuste kleinschaligheid van de groepen houden we het les en aandachtsniveau hoog, terwijl cursisten zo'n kleine groep als zeer motiverend en gezellig ervaren.

De prijs van de groepstraining, € 209,00 euro voor 120uur les, is zeer aantrekkelijk aangezien de cursist er 20 volle uren les voor krijgt en kan rekenen op kleine groepen, dus 6 cursisten. Dit is slechts € 11,00 per uur. Tijdens acties zelfs nog lager !

Vanaf de start zijn de cursussen afgestemd op de europese normen (A-1, A-2, B-1 en B-2) en correspondeert elk cursusniveau met een europees niveau. Zo correspondeert ons niveau AB-4 en AB-5 met europees niveau B-1 en dat is zo'n beet je het hoogst haalbare niveau voor een buitenlander of non-native.

Bij de cursussen AB-2 (Braziliaans-Portugees voor Beginners, niveau II) introduceert Avenida Brasil nu ook GRATIS een film op DVD wat inbegrepen zit in de aantrekkelijke cursusprijs. Elke cursist krijgt dan opdrachten om deze film op DVD te bekijken en hier, uiteraard in het Portugees, iets over te kunnen vertellen. U luistert en leest tegelijk de portugese ondertiteling. Een meer stimulerende mix van kennismaking met taal en cultuur is er niet.

Avenida Brasil is te vinden op gezellige en goed bereikbare cursuslocaties in centra van steden en de locaties zijn vrij luxe en hebben daardoor een prettige werksfeer.

IN HET KORT :
Alle cursussen zijn op maandag t/m donderdag van 19.00 tot 21.00 uur 's -avonds of op vrijdagochtend in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Breda
 van 10.00 tot 12.00 uur

Lessen duren 2 uur en elke module is nu in 10 lessen te behalen, door verfijnde technieken qua huiswerk, extra woorden trainers, waardoor elke module precies is afgestemd op het aantal studie-uren, naar Europese norm en dat is 40 uur per cursus of module.

Naast 02 uur les (per week) wordt er verwacht dat de cursist per week 2,5 uur aan zijn huiswerk besteedt, in totaal 20 uur. Tesamen 40 uur.

Er zijn vijf niveaus, c.q. modules. Elke cursusmodule duurt 10 lessen, c.q weken, dus wekelijks één les van 2 uur.

Sneller, intensiever en zeer geschikt voor cursisten die beter presteren onder druk (net als onze zakelijke trainees).

Bij aanvang en gedurende de les bieden wij de cursisten (in alle cursuslocaties behalve Amsterdam Boelelaan) een cafézinho, chá (thee) of água mineral aan. Braziliaanse gastvrijheid, dus wij letten op sfeer want ook dit heeft invloed op de cursus.


:::ONZE UNIEKE METHODE:::ONDERSTEUNING MET AUDIO- EN VIDEOMATERIAAL:::

Onze methode is interactief en onorthodox, ondersteund door modern lesmateriaal wat in Brazilie zelf al vele prijzen in de wacht heeft gesleept wegens haar speelse eenvoud. Met grammatica als fundamentele basis wordt op speelse manier, net als in Brazilië, de taalkennis op u overgebracht.

Wij stellen speciaal voor elk cursus seizoen opnieuw lesmateriaal samen, een combinatie van de sterke punten uit verschillende lesboeken, zoals op een universiteit, om te voorkomen dat de cursus teveel op een boek gaat rusten. Al snel gaan wij een beroep doen op uw kennis, door u tot praten te bewegen en dit is al na de vierde les !

CultuurOok wordt, nadat men de taal enigszins beheerst, tijdens de lessen aandacht besteed aan de Braziliaanse cultuur en beleefdheids- en omgangsvormen, die veel invloed hebben op de taal. De kennis van omgangsvormen gekoppeld aan een basiskennis van de Portugese taal kan heel wat deuren doen openen die normaal gesloten zouden blijven, uw verblijf en kennismaking met Brazilië wordt nu nog intenser. Wij combineren de academische degelijkheid met de braziliaanse informele flair.

Om te voorkomen dat de door u opgebouwde kennis van Portugees wegzakt in de week tussen de twee lessen, krijgt u, ter ondersteuning, een CD-ROM en/of audio-cd (later ook films op dvd) mee voor thuis of in de auto, waar u naast goede uitspraakoefeningen nog eens het huiswerk verbaal kunt controleren...uniek en uiterst doeltreffend.

Met de cursus AB-1 heeft u een goede basis en kunt u zich goed redden in Brazilië...vloeiend spreken kunnen wij u in 10 lessen van 2 uur niet garanderen, wel als u doorgaat voor de tweede en derde cursus.

Wilt u de taal echt bijna vloeiend gaan beheersen dan kunt u de aansluitende vervolgcursus AB-2 volgen, waar de docente zoveel mogelijk Braziliaans-Portugees spreekt en veel minder Nederlands. U bezit dan de optimale package, dus wat weerhoudt u nog deze mooie en sensuele taal erbij te leren ? Meer informatie hierover in het cursus menu.

U kunt ook gelijk op het de volgende steden de roosters bekijken (AB-1 beginners), op het rooster staat de meest belangrijke informatie en van hieruit kunt u weer doorklikken naar bijvoorbeeld inschrijfformulier of meer inhoudelijke informatie over die cursus.

Kies het cursusrooster in de cursusplaats van uw voorkeur (klik op de cursusplaats)

Rotterdam

Amsterdam

Den Haag

Utrecht

Eindhoven - Den Bosch      

Antwerpen   

Groningen   

 

 

braziliaans-portugees  zakelijk portugees
portugees leren          Portugees bij de nonnen in Vught
cursus portugees        spoedcursus Portugees
   
priveles portugees
   
zelfstudie portugees     zakelijk Portugees
braziliaans leren
cursus braziliaans
braziliaans portugees leren
cursus braziliaans portugees
portugees leren spreken
portugees leren in portugal
zakelijke cursus portugees
cursus portugees Maastricht
portugees
taalcursus portugees
leer portugees
uitspraak portugees
portugees voor gevorderden
portugese cursus
lessen portugees
spoedcursus portugees
portugees voor beginners
taalreis brazilie
portugees leren in brazilie
cursus portugees amsterdam
portugees groningen
cursus portugees rotterdam
portugees leren rotterdam
portugees leren amsterdam
Português do Brasil
taalreis portugal
taalreis portugees
zakelijke training portugees
cursus zakelijk portugees
cursus portugees Eindhoven
portugees spreken
vakantiecursus
braziliaanse taal
taal portugal
portugese zinnen
portugese taal
taaltraining portugees
braziliaans
zaken doen in Brazilie
brazilie voor beginners
opleiding portugees
cursus nederlands voor brazilianen

 

 

 

Nieuwsbrief

Naam:

Email:

HTML mailings ontvangen?
Inschrijven Uitschrijven

Bezoek onze open dagen in 2015

cursus_locaties.jpg

Bekijk reacties van onze cursisten

Bekijk onze recente klanten

zakentraining.jpg

Aprenda Holandês conosco!

Onze groepstraining voor beginners

  facebook link avenida brasil taaltrainingen

Webverzorgers Webpartner
Copyright 2010 Avenida Brasil