Nieuwsflits

 

Kort nieuws - boletim de notícias - fevereiro de 2018

 

U kunt zich nu inschrijven voor januari of februari 2018. Cursussen op verschillende niveaus.

Zie het uitklapbare menu onder rooster of kijk snel op ons ROOSTER

 

AVENIDA EXPRESS  U leert de basis in 4 weken - zeer intensief - nu met gratis cursusboek

 

PRIVATE TRAINING - Voor privé-lessen heeft Avenida Brasil hoge kwaliteit / prijs.

 

MASTERCLASS  - De meest succesvolle zakelijke training, leer Portugees in één week. Absoluut onze

'Rolls Royce' onder de trainingen qua kwaliteit en effectiviteit. Nu vanaf € 795,00.

 

NEWSLETTER Onze volgende nieuwsbrief verschijnt rond 25.02.2018.

 

www.mindsnacks.com  Nr 03 op onze geadviseerde APP Lijst. Zeer speelse gratis APP voor beginners

 

Wilt u onze advies APP lijst gratis ontvangen ? Laat het ons weten (u hoeft hiervoor geen cursist te zijn)

 


 

Bij niveau 2 nu gratis braziliaanse film voor extra training en een eindtoets, volgens referentiekader europese richtlijnen    Wie zijn wij

:::INSTITUTO AVENIDA BRASIL:::BEM VINDO:::

Hartelijk welkom op de website van Avenida Brasil - Seja bem vindo ao nosso website.

Instituto Avenida Brasil is een dynamisch nieuw en jong taleninstituut dat gespecialiseerd is in het doceren van Braziliaans-Portugees en Nederlands aan portugees-taligen en is opgericht door Guilherme Primo. Als native speaking braziliaan kwam hij met zijn ouders naar Nederland om rechten te studeren in 1993 en na het afronden van zijn studie rechten in Rotterdam, aan de Erasmus Universiteit, trad hij in dienst van de Braziliaanse overheid in Nederland, i.e. de Ambassade van Brazilie in Den Haag, waar hij gedurende 20 jaar zou blijven werken, gespecialiseerd in handelsbemiddeling, handelstrainingen en vertalingen.

Hier ontdekte hij zijn ware levenspassie voor het doceren van zijn eigen taal en het overbrengen van de zo noodzakelijke kennis van taal en cultuur en werkte sindsdien als free-lance docent bij de grote talen instituten (o.a. bij Elseviers Talen en Talencentrum Den Haag) in Nederland, als bijbaan.

Tevens was hij regelmatige betrokken bij trainingen op de Rijksuniversiteit Leiden en Erasmus Rotterdam en bij het ontwikkelen van cursusmateriaal en nieuwe lesmethodes.

 


 

Als tweede man bij Avenida Brasil, is Ricardo de Azevedo, afgestudeerd in de Portugese Letteren op de Universiteit van Campinas-SP verantwoordelijk voor het dagelijks bijhouden van de website als webmaster, onderhouden van kontakten met cursisten, coachen van het steeds professioneler wordende team én het samenstellen van nieuwe en steeds audiovisueler en daardoor toegangelijker cursusmateriaal zoals onze apps en nu al bekende cd-roms.

Hij werkt op dit moment hard ook aan onze website die per november 2017 definitief gelanceerd wordt. We gaan dan uitbreiden naar een groter instituut met meer Romaanse talen.

 


 

Een saaie of droge cursus past nu eenmaal niet bij Brazilie en wij bewijzen dat een cursus wel degelijk vlot kan zijn en tegelijkertijd academisch goed onderbouwd. 

Het oprichten van Avenida Brasil bleek een verstandige zet, want Brazilie is de laatste jaren een belangrijk land geworden op het wereldtoneel, zowel op zakelijk gebied een groeiende reus die de crisis glansrijk doorstond, maar ook als vakantieland werd het enorm populair en is het de laatste jaren 'trendy' om Braziliaans-Portugees te leren en te spreken, mede door de toenemende populariteit van braziliaanse muziek, braziliaanse dansen als Axé en Forró en van de dans-vechtsport 'capoeira' alsmede de enorme aanloop naar de Olimpische Spelen van 2016.

Zoals 'The Economist' dit jaar al schreef : Brazilian-Portuguese is becoming a more and more important language !

Lees meer...
 

Nieuwsbrief

Naam:

Email:

HTML mailings ontvangen?
Inschrijven Uitschrijven

Bezoek onze open dagen in 2015

cursus_locaties.jpg

Bekijk reacties van onze cursisten

Bekijk onze recente klanten

zakentraining.jpg

Aprenda Holandês conosco!

Onze groepstraining voor beginners

  facebook link avenida brasil taaltrainingen

Webverzorgers Webpartner
Copyright 2010 Avenida Brasil